BEJELENTKEZÉS

Elsősorban bejelentkezés alapján dolgozom, de előfordulhat, hogy épp van egy szabad helyem, ezért hívj bátran!

A bejelentkezés legbiztosabb és legegyszerűbb módja a telefon (+36703357799), a kommunikáció időigényesebb formáit leginkább otthonról intézem, mert reszelés közben nem tudok telefont nyomkodni. Ezért az SMS, a Viber, a FB és az e-mail üzeneteket csak késve olvasom el. Lehet, hogy pont ezért csúszol le egy szabad időpontról, így inkább hívj!

FONTOS!

Kérlek, tiszteljük meg egymást azzal, hogy az előre megbeszélt időpontokat a lehetőségekhez mérten betartjuk!

♦ Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud jönni a lefoglalt időpontban (velem is), ebben az esetben légy szíves minél előbb jelezd, hogy másnak legyen lehetősége szép körmökre. Legkésőbb a megbeszélt időpont előtt 24 órával szólj, hogy nem jössz!

♦ Ha ezt elmulasztod, és később, illetve egyáltalán nem mondod le az időpontod, kötbért számolok fel, melynek összege műköröm esetén 7500 Ft, Shellac vagy polírozás esetén 5500 Ft, manikűr + lakkozás esetén 3500 Ft (24 órán belüli lemondás / lemondás elmulasztása). Az időpontfoglalással elfogadod és egyetértesz a foglalás lemondásának feltételeivel.

♦ Ha késel, kérlek, szólj, hogy adott esetben meg tudjak ebédelni vagy el tudjak intézni valamit. Néhány perc késés belefér, de nagyobb késés esetén előfordulhat, hogy csak egy egyszerű körmöt tudok neked elkészíteni, hogy ne boruljon az egész napom.

♦ Ha időben szólsz, hogy nem megfelelő az előre megbeszélt időpont, elképzelhető, hogy pár napon belül találunk valamit, ami jó Neked!

♦ Rengeteg színem és anyagon van, ha mégsem találsz megfelelőt, hozhatsz, de nem tudom beszámítani a végösszegbe.

♦ Ha bonyolultabb mintájú körmöt szeretnél, kérlek, jelezd az időpont egyeztetésnél! Ha tudsz, küldj róla képet!

♦ Külön kérésre munkaidőn túl és munkaszüneti napokon 200%-os feláron tudok munkát vállalni.