Petró Adri

A kezed mindig szem előtt van!

Napjainkban a jó megjelenéshez ugyanúgy hozzátartozik az ápolt kéz, mint a rendezett frizura vagy a rendszeres bőrápolás. A kézápolásra mégis kevesebb időt fordítunk, pedig gondoljunk csak bele, mennyi vegyi és környezeti hatás éri nap, mint nap a kéz bőrét és a körmöket. A mosogatás, a takarítás, a kézmosás mind-mind igénybe veszi kezünket. Nyáron a nap káros sugarai, télen a szél és a hideg ostromolja szervezetünk elsődleges védelmi vonalát.

A körömápolás legegyszerűbb és leggyorsabb módja a manikűr.

A szép körmök mellé elengedhetetlen a szép kéz is, ezt rendszeres kézápolással érheted el. Ha egy kicsit több idő áll rendelkezésre, a paraffinos kézápolást ajánlom az erősen igénybe vett kezekre.

A körmök lakkozással tehetők egyedivé. Egyre népszerűbb a tartós lakkozás az úgynevezett lakkzselé vagy zselélakk, a Shellac

Ha törik a saját körmöd, a lakkzselét kevésnek érzed, nem megfelelő a körömformád, vagy esetleg rágod a körmöd, akkor a műköröm az ideális megoldás számodra.

Néhány gyakori kérdésre is választ találsz az oldalon.

Rólam…

A Perfect Nails tanfolyamán szereztem kéz- és lábápoló, műköröm építő OKJ-s bizonyítványt 2000-ben. Azóta folyamatosan részt veszek különböző szakmai napokon, figyelemmel kísérem az újdonságokat. Előnyben részesítem a természetes hatású, a hétköznapi életben kényelmesen viselhető, esztétikus körmök készítését. Munkáimhoz a CND Shellac, a Crystal Nails és a Perfect Nails professzionális anyagait használom. Szeretem a szakmámban rejlő kreativitás lehetőségét, hogy minden egyes munkámnak látható eredménye van.

Várlak szeretettel a VI. kerület, Jókai tér 8-ban! (belső udvar, 4-es kapucsengő)

Petró Adri  +36703357799