SHELLAC

CND Shellac
A profi lakkzselé

A világon elsőként a CND fejlesztette ki a hibrid körömlakkot Shellac néven. A Shellac zselé és körömlakk kombinációja. Leoldható, mint a körömlakk és tartós, mint a zselé. 14 napig garantáltan tart, tükörfényes és rugalmas, azonnal szárad, hipoellargén. Az évekig tartó kutatás és fejlesztés eredményeként a Shellac nem károsítja a természetes körmöt. Sem a felvitelhez, sem a leoldáshoz nem kell reszelni, mattítani sem a körömlemezt, sem a lakkzselét. Leoldással egyszerűen, kíméletesen és gyorsan eltávolítható a CND ápoló leoldóval.

A Shellac felvitele manikűr után történik. A zsírtalanított körömlemezre egy alap, két szín és egy záró    réteg kerül. Minden réteg száradási ideje 2 perc az UV lámpában. Az elkészült lakkozás 2-4 hétig   tartósan szép. Nem kopik, nem pattogzik le. Természetesen a lenövést ez a módszer sem tudja  kiküszöbölni. Egyénenként változik, hogy hány hétig viselhető esztétikusan az elkészült szín.

A Shellac oldása a cég professzionális, erre a célra kifejlesztett oldószerével történik. Ez garantálja, hogy a körmöd egészséges marad, nem sérül, nem szárad ki. A CND Shellac remover a leoldás közben makadámi és E-vitamin olajjal regenerálja a körmöt.
A leoldás kb. 20 percet vesz igénybe.

Elkészítési ideje kb. 1 óra.